Fulgeru` Alb

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@ flavinho: Multumesc. Mai vad, sigur sunt jante mai frumoase, acum oricum nu dispun de bani, doar visez

@ Irinel TIN: Multumesc. De cand am pus acel poll mi s-a mai schimbat parerea. Acum nu mai vreau sa-mi vopsesc masina integral in alb, ar fi prea mult alb, asa cum ai zis si tu, contrastul alb-negru e ok, in schimb as vrea un alb-perlat in loc de acest alb pe care il am acum Poate pe viitor. Folii in viitorul apropiat, dar numai daca pun peste tot. Sa am doar pe spate, asa nu-mi place, mai bine de loc. Am vazut pe Seat-ul lui unchiu meu ceva folii, la care numai daca te uitai dintr-o alta masina vedeai inauntru (adica de la acea inaltime a scaunelor) si avea un efect de oglinda. Nu era polarizat, era extrem de lucios si cu protectie uv de 400%.
    Legat de maisna ta...eu nu as face portbagaj clean(iar prea mult alb) si nici foliile puse doar in spate nu-mi plac. Imi plac mult jantele de renault pe care le ai, pacat ca nu ai capac de dacia ci de renault.

Amin Bleizer!
    Asa sa fie cum zici tu!!!
    Multumesc
    Last edited by DaniD; 15 November 2010, 18:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by DaniD View Post
      P.S. Uratul din imagine este un prieten care a pierdut un pariu si astfel mi-a curatat masina
      Ce complimente ii faci prietenului tau
      sigpic
      Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Originally posted by DaniD View Post
        @ flavinho: Multumesc. Mai vad, sigur sunt jante mai frumoase, acum oricum nu dispun de bani, doar visez

@ Irinel TIN: Multumesc. De cand am pus acel poll mi s-a mai schimbat parerea. Acum nu mai vreau sa-mi vopsesc masina integral in alb, ar fi prea mult alb, asa cum ai zis si tu, contrastul alb-negru e ok, in schimb as vrea un alb-perlat in loc de acest alb pe care il am acum Poate pe viitor. Folii in viitorul apropiat, dar numai daca pun peste tot. Sa am doar pe spate, asa nu-mi place, mai bine de loc. Am vazut pe Seat-ul lui unchiu meu ceva folii, la care numai daca te uitai dintr-o alta masina vedeai inauntru (adica de la acea inaltime a scaunelor) si avea un efect de oglinda. Nu era polarizat, era extrem de lucios si cu protectie uv de 400%.
        Legat de maisna ta...eu nu as face portbagaj clean(iar prea mult alb) si nici foliile puse doar in spate nu-mi plac. Imi plac mult jantele de renault pe care le ai, pacat ca nu ai capac de dacia ci de renault.

Amin Bleizer!
        Asa sa fie cum zici tu!!!
        Multumesc

Capacul de ''dacia'' nu se potriveste,e putin mai mare decat cel de ''renault'',am incercat si se vede aiurea rau.portbagaj clean nu o sa imi fac(cel putin nu foarte curand) iar folie pe fata am avut la fel ca pe spate(5% transparenta) si am avut probleme cu politia(nu ai voie pe fata decat folie foarte deschisa si nici nu se observa).ce as mai vrea la masina mea ar fii o bara fata de mcv,dar nu imi permit momentan(poate la vara)
        Last edited by Irinel TIN; 15 November 2010, 19:19.

Comment

@Logan 4 Ever: Ce nu-l omoara, il face mai tare

@Irinel TIN: Stiu cum e cu politia, dar conteaza mult estetica, deci ori peste tot, ori nici unde. Asa vad eu

Intre timp, mi-a venit o idee. E un chitibus pe care pana acum pe nici un logan nu l-am vazut, sper sa fiu eu primul care va avea asa ceva. Bani sa fie cat is somer, ca sa am si timp sa-l fac

Comment

zici asta pt ca pe tine nu te-a oprit pana acum un cap de creta care vrea sa iti ia talonul pt folie.pe mine m-au pus sa o dau jos pe loc pe cea de fata ca sa nu-mi ia talonul

Comment

Zic asta, fiindca nu m-a oprit! Stiu ca nu e voie, motiv pentru care caut solutia alternativa Nu vreau sa-mi ia banii si talonu, nici nu e estetic, deci nu e o varianta sa am numai pe spate

Comment

1.) Am ajuns la 40.000KM. Nimic special, asteptam cu nerabdare

2.) A aparut un greieras care vine de la sistemul de prindere a centurii de siguranta. M-am uitat, l-am si fortat putin, dar nu mi-am dat seama cum se desface. Ma poate ajuta cineva?

Cateva poze facute cu telefonul. Un E63 care face poze foarte slabe seara...
                Attached Files

Comment

n-a adus Mos Nicolae jantele?sau le aduce Mos Craciun?

Comment

Salut

Nu
                    Mai asteptam pana ce vine Mos Craciun. Speranta moare ultima

Comment

Daca te intereseaza, iti pot recomanda eu un mecanic bun sa te scape de greierasi. E un baiat care lucreaza acasa. Sta pe langa Drexelmaier. Adresa exacta ti-o zic maine cand merg sa imi iau masina de la el. Eu sunt foarte multumit de el.
                      sigpic

Comment

[QUOTE=DaniD;789116]Salut

Nu
                        Mai asteptam pana ce vine Mos Craciun. Speranta moare ultima[/QUOT

pai atunci iti urez bafta multa.

Comment

Multumesc Irinel_TIN
                          Logan 4 Ever: okey

Comment

Asta e numarul baiatului de care iti ziceam: 0744281832-Zoli
                            Lucreaza foarte bine.
                            sigpic

Comment

Noa, nu am fost suficient de cuminte, nu a adus nici Mos Craciun jante...asta e, poate aduce iepurasul

Cateva poze noi ca si umplutura
                              Attached Files

Comment

Nici mosul nu a vrut sa aduca jantele?Vand eu jantele mele,daca te intereseaza trage aici o privire http://www.loganclub.ro/forum/vand_j...8.html?t=29058

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google